Rissotto de formatge

Ingredients:

  •  1 litre de caldo de pollastre
  • 2 gots i 1/2 d’aigua
  • 1 cullerada d’oli
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 got de vi blanc
  • 4 gots petits d’arròs
  • 1 paquet de parmesano regiano (ferrarini) rallat (paquet 60 gr.)
  • 1 paquet de formatge rallat Eroski

  1. Es posa a bullir el caldo i l’aigua en una olla. Mentrestant, calentem la mantega i l’oli en una altra olla.
  2. Afegim l’arròs a la olla de la mantega i anem removent fins que es quedi translúcid. Afegim el got de vi blanc a l’arròs i removent fins que s’evapori.
  3. Quan el caldo estigui bullint, en baixem el foc i afegim una cullerada gran a l’arros i removem fins que s’absorbeixi. I aixi successivament fins que s’acabi el cado. 
  4. Finalment, cal afegir els formatges i remoure.
Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s